Construction Update | Wernig Graduate Student Reading Room

GradCtrConstruction_wide

Construction on the new Vincent J. Wernig Graduate Student Reading Room is well under way on the second floor of the Rockefeller Library, with opening anticipated for October 2016.

GradCtrConstruction_windows

Dedicated to all graduate students at Brown, the Center will feature a large study and research room, a seminar/presentation room, lounge with kitchenette, and separate consultation rooms.

GradCtrConstruction_glassdoors

The block, plaster, and glass walls are up. The infrastructure that will bring power and data to both the Center and the periodicals study area is complete. The ceilings are being installed and soon the concrete floors will be sealed and polished. Furniture will arrive in September.

GradCtrConstruction_safety

The Vincent J. Wernig Graduate Student Reading Room is generously funded by the Sorensen Family (Joan Wernig Sorensen ’72, E. Paul Sorensen ’71, ScM’75, PhD’77, Alice A. Sorensen ’06, Christian P. Sorensen ’06).

GradCtrConstruction_bathrooms